tanjusi
|
az sem pa včeraj brala temo o CR in vam povem da mi je bilo slabo! Ne razumem in nikol ne bom ,zakaj si ga ene tako želijo,če je pa groza!Če ni druge rešitve ne rečem mora biti,da bi ga pa zahtevala ,ne hvala! Prosim vas molite z mano,da se bosta moja sončka pravilno obrnila in mi ne bo treba na CR! Naraven porod boli ,ampak ko rodiš ,ne boli več,lahko ustaneš ,hodiš ,greš pod tuš,dvigneš svojga sončka,ga takoj podojiš in skrbiš zanjga,ga imaš ob sebi ,Če je pa CR pa tega ne moreš,še lulat ne moreš,mislim groza zdaj se še bolj bojim,ne vem zakaj sploh berem take stvari,ker me je pol še bolj strah! Dajte me potolažit,ker me bo razneslo,celo noč nisem spala,ampak samo na to mislim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lej jaz te lahko malo pomirim. Ko sem rodila, je bila v sobi ena po cr in je bila res taka kot opisuješ, zraven pa je bila še ena, prav tako po cr in je lahko takoj vse delala v bistvu ni rabila nobene pomoči tako da po moje niso vsi cr- ji enaki