NATAŠA35
|
evo mene po dolgem času... ljubka ne sekiraj se zarad kg in sladkorne...imaš pač povišan sladkor zaradi kg in z dieto se bo to uštimalo, naj te ne bo strah... katjuša upam, da ne pride , jaz tudi mislim, da si jaz sem imela zdaj pregled in končno je z vse ok in tako lahko zdaj povem še mojim šefom ...jaz sem napolnila 26t, sladkorne nimam , zredila sem se samo +2kg, nekaj balasta pa imam od prej...kri in voda fenomenalna, tako da me je pohvalila ...dobila sem edino ene tabletke za nožnico za uravnavanje ph in to za en teden... zdaj sem v fazi nabavljanja in urejanja za družinskega člana, da me prej ne preseneti ...imam ogledan en vozek, ga grem danes pokazat še mojemu dragemu, pa ko on potrdi, potem ga bom kar preko neta iz nemčije naročila...naslednji vikend grem še v ikeo, ker imajo posteljinno za poceni, pa še v kiki sem gledala, da so tetra plenice v akciji 10kom samo 7,99€, pri nas pa je še 1x toliko...potem pa me čaka pranje cunjic in pregled, da niso samo modri pajacki, če bo slučajno aja spola spet nismo zvedeli, ker se je odločil, da ne bo pokazal, predno pride ven vidi se, da nosim enega z rogovi