Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo.
 , pride kak tak dan oz. noč. Bo kmalu bolje. Sigurno. Se pa človek včasih počuti, da ne bo šlo dolgo tako. Ampak veš, mama vedno najde moč in energijo. 

Ne sekiraj se!!! Ti veš da delaš po svojih najboljših močeh, če pa on misli, da bi lahko bolje pa naj izvoli
   Ne sekiraj se!!! Ti veš da delaš po svojih najboljših močeh, če pa on misli, da bi lahko bolje pa naj izvoli  Pa ga pošlji kam... Mogoče se bo pa malo ohladil pa bo bolje
  Pa ga pošlji kam... Mogoče se bo pa malo ohladil pa bo bolje  Jaz sem ga večkrat... Pa se potem hitro nazaj potegne
   Jaz sem ga večkrat... Pa se potem hitro nazaj potegne  

. Probaj ne gojit zamere, ker v bistvu ne mislijo nič hudega. Samo bleknejo vse kar jim na misel pride, ko so neprespani. Kaj čmo, taki pa so. Me smo pa tukaj, da te malo potolažimo in objamemo
 . Probaj ne gojit zamere, ker v bistvu ne mislijo nič hudega. Samo bleknejo vse kar jim na misel pride, ko so neprespani. Kaj čmo, taki pa so. Me smo pa tukaj, da te malo potolažimo in objamemo  sam jaz nisem tih in ve da če mi na živc stop ni fajn ga lah tud vn iz stanovanja vržem,k nora sm glih tok
 sam jaz nisem tih in ve da če mi na živc stop ni fajn ga lah tud vn iz stanovanja vržem,k nora sm glih tok Saj lepo je bit pameten, ampak kaj, ko nič ne vala...
  Saj lepo je bit pameten, ampak kaj, ko nič ne vala...