Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 16:34:12
Anonimen
ajsi sej bo strelka evo zdele se neki trudi ta sonko ampak res zelo trudi k takoj zraven so pa črni oblaki men pa mali še kr spi,tkoda ne vem kako bo šel zvečer spat
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 19:47:41
strelka1987
ledenka sej k vam se pa res ni težko vklopit sm vas že neki cajta brala in si potihem želela k vam...pa nekak nism upala, k sm vidla d ste že res prava klapa...no pa sm se le opogumla, pa mi ni žal ste tuk super k sm si mislla, če ne še bol
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 19:58:24
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moj prvi delovni dan je za mano, še kak mesec ali dva, pa mi bo vse delalo kot je treba no, uporabniško ime imam, vse ostalo pa bo. počasi
uuu, ajsika, že kr delat...madonca kaj to cajt leti!!!
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 20:50:22
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.
se* ce dodas zraven se porcijo dödolov/f te se naslednji krog spustim s plavimi
zadela si
se* a si slepaaaaaaaaa a to pa ni komentar.. zadela si
Pravzaprav... jaaaaaa. Sem očala ''založila'' pa ne vidim TV-ja, ne vidim vozit, niiiiiič ne vidim . Danes šla na kafe, pozabila jakno tam. Sem imela 5 minut do avta in tam ugotovim, da me je mrzlo in spet nazaj. Potem sem založila ključe in jih pol ure iskala po hiški, zdaj pa spet mobija ne najdem. Hm, če smo že pri tem... Ja, kje je pa Zarja?
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:27:19
Anonimen
LOL Se* si me spravla v smeh
No mi smo pa opravili s predstavitvijo. Mami je kar dobro utrujena, mali spi, veliki pa igrco igra No ja... mogoče pa veliki spi in mali igrco igra... Sej igrce so za male a niso???
Prečekiram forum in malo noge v luft raztegnem in počasi u KREVET Upam da bo noč vsaj takšna kot pretekla.... Vsak večer je nov izziv, ko se odločim, da grem spat Vsako noč me čaka presenečenje... A ni to fino
Fargi KOK SI LEPA!!!!!!!!!!! Prov lep okrogu buši Komi čakam, da vidm kaj bo ven prišlo
Ajsi kako v službi? Se je želja po še enem povečala ali zmanjšala?
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:31:03
strelka1987
pikicao. pričakovala je nisem 28.4. ampak je še kr ni...sm pa nardila 5 al 6 testov in so bli vsi negativni....zdej pa čakam na 1.6. k sm h G naročena...tko, da trenutno ni nč kej dobrga za čakat bomo vidl kaj bo G povedu..
punce, a lhk vprašam kaj so dödole? sej sm vam že prej povedala da sm firbec, če bom kdaj prehud me dejte kr po smrčki
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.5.2010 21:45:02
strelka1987
morem rečt, da ne zgleda slabo bi blo za probat...itak mam vse take stvari rada, če je pa še smetana zraven...pol ma pa itak vse možnosti, da postane moja najljubša jed
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:34:30
beyba
Fergiiiiiiiii kako lep buši...boži ga mami še namesto nas, pa da nauš pozabla vsakič ko pobožat povedat da ta je pa od tetk z borbe!
Živček naš da tuki dopolnem tisto iz FB Vse naj naj, pa da bo mali ki je pa na poti, pridno rastel in da ne bo povzročal mamici slabosti. Še enkrat vse naj naj za RD! ekola še tortica
ostalim lep dan, naj bo kaj napovedanega sončka...jst pa letim na ZZZRS na posvet da ne bom zamudla! Kolk je to brezveze....ampak je treba.
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:39:14
beyba
Ja da boste še tuki vedele....živček ma RD jutri, sam sem ji že razložila da zaradi odsotnsti čez vikend to delam danes da ji voščim en dan prej kot pa 2 dni kasneje!
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 9:57:58
Anonimen
Kaj pa če bi ve tega sončka še malo na dolenjsko poslale? pri nas je mokro, ker je malo prej še dež ppadal Mali pa se je spravu pod kuhinjske stole in kvihta
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 10:17:52
ledenka
da vas na hitro pozdravim cajta itak nimam, pa bo že moralo nekak bit. je pa fajn, folk me ful pozdravlja, sprašuje, kak je M., pa nič še ne pričakujejo od mene še kak teden ali dva... pol pa se začne.
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.5.2010 14:28:55
Anonimen
dan moj pinki dans sem spala cele 3 ure in pol wiiiii sem dobra a ne?vem vem
dödoli ja jaz jih tud še čakam tko da pigi sva v istem klubu,sam nisem več ziher ktera bi nama jih mogla nardit živček al se*
še drug teden grem še 1x na AC pol bi me pa že res moral dat na izpit,pa zdej je reku da mogoče bom spet drug avto vozila in sicer ta novega BMW-ja sam sem rekla da zarad mene on ga naj kar voz k jaz pri tem ostanem,ker ne mislim tlele ur plačevat ker ne serjem denarja,glih dans mi je dal položnico za 230€ fajn bi bilo na loto zadet