|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 14:15:39
|
|
|
|
aljča
|
:bravo::sloncek::rozica::darilo::torta::bravo::sloncek::rozica::darilo::torta::bravo::sloncek::rozica::darilo::torta:vse najboljše pa ,da bi se ti izpolnile vse skrite želje. Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 17:26:19
|
|
|
|
aljaneva
|
vse naj naj:torta::torta::torta::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 19:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljse! :torta::bravo:
|
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 19:10:32
|
|
|
|
pika74
|
Ja Simi 73 a nismo me včasih klele kofetkale :kava::kava: Vse naj naj pa eno dobro torto ti pošiljam :torta: pa tist, k si sama najbolj želiš :modri::duda::roza: :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
|
Simi 73 tudi tebi vse naj,naj... 17.5.2005 20:33:47
|
|
|
|
simi73
|
Drage prijateljice! Vsem naj, naj, najlepša hvala za lepe želje. Upam, da vas bom kmalu spoznala tudi v živo na naslednjem srečanju;). :torta: sem že pojedla, za vas jo bom pa ob priliki v živo spekla (al pa kako drugo pecivo):)- Ja Pika74, sem kofetkala:kava:, sam mi doma tolk počas net dela, da kr pop... zraven. Čakam adsl, pa ga še dva meseca ne bo, ker majo centralo zafilano:grrr: Tako da sem bolj dopoldan, ko med službo kaj napišem, bolj na RR. Zdaj grem pa še mal mojga:love: pocartat:sloncek:, ko me je že cel popoldan ko eno kraljico obravnaval:)-:)- Lep pozdrav vsem skupaj in vsaki pošiljam en pušeljc:rozica::rozica::rozica::rozica: simi
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?