|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrci
21.5.2009 9:33:55   
*alja*
Koliko jih imate?
Za vsak dan drugega, k vsaki obleki svojo barvo,..
al dva tri ki so vedno v uporabi.
Nosite lepe "seksi" modrce ali bolj navadne udobne?
Meni so najbolj udobni od Lisce, ampak na pogled so taki preprosti navadniuser posted image , no vglavnem da so udobniuser posted image

Jaz ugotavljam da jih imam zelo malo (3 ki jih nosimuser posted image ), vse ostalo ziher jih je 15 mi je premalo mi vse leze venuser posted image  ko se pripognem.

No vglavnem mal se razpišite da vidim če moram it v nabavo po večuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modrci
21.5.2009 9:57:07   
TIA22
Jaz jih imam kakšnih 7! Vse z košarico in kostjo! Si jih pa kupujem v KIK-u in sem zelo zadovoljna z njimi!!!! Barvo pa kupim glih takšno kot mi je všečuser posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2009 10:07:42   
Lunca1
Jaz sem imela 4, pa se mi je ravno prejšnji teden v enem zlomila kost. imam pa bolj navadne s kostjo od triumpha.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2009 10:56:18   
mojcapr
Jaz pa nosim Skinyjeve in so mi zakon. Zdaj se mi je pa že res nabralo nekaj kompletov. Se počutim prav dober, če imam lep komplet spodaj.

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2009 11:37:01   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Jaz pa nosim Skinyjeve in so mi zakon. Zdaj se mi je pa že res nabralo nekaj kompletov. Se počutim prav dober, če imam lep komplet spodaj.

Men pa skinyevi sploh ne ustrezajo ker imajo ful majhne košare, pa naramnice so take bolj narahlo (ne dvigne dost gor user posted image ), če razumeš kaj mislim.

Mam pa skinyeve ene 3 komplete ki jih sploh ne nosim user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2009 12:12:39   
tinkatonka
La senza modrci.

Cenovno ugodni, udobni in lepi !!!

Imam 5 modrcev, ki jih nosim redno. In nekaj takih, ki so samo za doma user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2009 12:50:09   
muška
jaz jih imam .... uf preveč! Sem totalni frik na spodnje perilo in k skoraj vsaki novi majčki , si kupim tudi ustrezen modrc user posted image  . Sem pa drugače bolj med revnimi, nosim 75A user posted image  , najraje imam Yamamayeve.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2009 13:26:18   
dejzi
Imam jih ene 5. Kupim si različne barve in to tam in takrat, ko mi je moderc všeč. Na firme ne gledam.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2009 14:00:13   
melanija
 Jaz imam ene 15 kom v kompletu z tangicami, pol pa še enih 5  bolj navadnih, pa še ene 4 bodyje bolj seksi. Nosim pa skoraj vse.

Sem  pa nora na spodnje perilo, tako da dostikrat kupim komplete ker so mi preprosto všeč. Imam pa skoraj celotno barvno paleto od črnih, belih do pisanih. Znamka pa mi ni  važna samo da so mi v redu.

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2009 14:00:22   
ellie
uff...nimam preštetihuser posted image  jih je pa za en ogromn predal. Čeprav jih redno nosim ene 5. Najbolj aktualni so črni in beli, čez poletje največ tisti brez naramnic. Imam še par bolj ekstra kompletov, ki so drugačnih barv...ampak to pride v poštev samo ob posebnih priložnostih. Drugače pa...na 1. mestu je Triumph...potem intimissimi...h&m...

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2009 14:13:16   
kepica
Jaz sem pa vesela, če za mojo mlekarno sploh dobim modrc, zato imam trenutno uboge tri, ki jih gulim non-stop in mi že spet postajajo premajhniuser posted image user posted image  Imam pa enega črnega, enega belega in enega roza in pač kombiniram z oblačili. Prej sem kupovala v New Yorker-ju, sedaj pa nimajo več moje številke pa zbiram pogum, da pokličem v Induplate Jaršeuser posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2009 15:24:03   
ajataja
imam jih veliko,vseh barv ,znamka pa mi ni pomembna,bolj mi je važno da lep in lepo pristoji.Imam pa podložene ker naredijo lepšo obliko in lepše stojijo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2009 17:34:53   
Felicita
5 + športnega + majčko z modrcem + ene par ki niso primerni za drugam kot v postlo. sicer pa večinoma lisca, triumph, h&m, ostalo pa majo bolj švoh cifre.

vedno si pa kupujem 'nevrtalne' (črna, bela, kožna) in gladke, da jih res lahko za pod karkoli oblečem.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2009 16:59:15   
citrončica
Jaz si kupim gladke, bombažne, vseh barv od ZU-JE, na Gorenjskem jih šivajo, potem pa še katega tu in tam, tud kak bolj fensi kje v HMju....,rada imam udobne,pa barvne - pod svetlo majčko ne morem temnega nosit, posebej poleti barvne nosim...user posted image

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.5.2009 19:21:28   
noranate
 Trenutno jih imam 9 v stalni uporabi, in štiri kompletke za kaj "boljšega"user posted image . uporabljam pa izključno Kometove s kostjo.user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2009 19:44:45   
Anonimen
je blo zanč po radiu, da sod elal raziskavo in da ženske povprečno operejo modrc vsake tri meseceuser posted image tko da je zadost če si na vsake tri mesce enga kupišuser posted image

sam če je to res...user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.5.2009 22:01:01   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

je blo zanč po radiu, da sod elal raziskavo in da ženske povprečno operejo modrc vsake tri meseceuser posted image tko da je zadost če si na vsake tri mesce enga kupišuser posted image

sam če je to res...user posted image

Iuuser posted image .A zato vidim v zdr. toliko svinskih modrcev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.5.2009 22:04:37   
Anonimen
v zdr.

kjeuser posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2009 22:04:16   
jakaracman
Zdr= zdravstvo.Napovedani pregledi- terapije, a ljudje prihajajo umazani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.5.2009 22:06:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

aha, sem si mislila, sam loh bi v zdraviliščih tud blo al kejuser posted image

ja ne govor, to pa verjamem, jst sem pri ginekologinji omedlela enkrt, koje ena ženska pred mano tolk smrdelauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
24.5.2009 18:53:18   
malania
Jaz jih imam največ od h&m-a, pa tud v new yourkerju so ok. Cenovno so mi ugodni (cirka 10€ modrc), lepi za pogledat, pa še udobni so mi.
Drugače pa jih imam... am... recimo enih 7 ki jih nosim.. pa še nekaj enih.. ki so samo v omari...

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.5.2009 18:59:01   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

uuuu, še dobro vem o čem govoriš.
modrcev pa imam ene 5-6 različnih barv in še enkrat toliko v omari, ki niso v prometu..niti ne vem zakaj- jih bom kar ven potegnila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 22
24.5.2009 19:06:59   
gita10
Imam jih kar precej vendar tistih, ki jih imam pa res rada pa ene 5. Nikoli pa ničesar razen avta ne kupujem po firmah- vedno kupim tisto kar mi je všeč in kar si lahko privoščim ne glede na izdelovalca.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.5.2009 20:25:33   
ALWAYS LARA
mam trenutno 4, s tem da sta dva bedna, dva pa stara :(
in pri kupovanju modrcov doživljam cele traume, ker mam velike prsi in mi ni nič prov, ali pa mi vse ven leze, splošči al pa nardi dvojne joške user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.5.2009 20:34:07   
ZmajTolovaj
Sovražim kupovanje modrcev, ko najdem fajn model, si kupim par komadov, samo različnih barv. Trenutno furam SOliver, ker so se izkazali za SUPER, en komplet sem dobila za RD in potem sem si kupila še 4 mordce na razprodaji + enih 10 spordnjih hlač (v bistvu sem pokupila vse, kar so imeli v moji številki).
So pa temni tako da moram zdaj še v nabavo belih ali vsaj svetlejših.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.