tims
|
Dan, da ne bo pomote - nisva spale do zdaj . Sem se zjutraj zbudila, da sem Tima pospremila, pol sem šla pa še maldremat k Nini, pa kar ni šlo. Sem ves čas mislila na Tima. Tok grdo vreme, oni pa nekam gor v hribe. Joj, zdej pa cel teden brez njega . Mi je pa po eni strani fajn, da bom lahko konc tedna vse v miru spakirala za na morje in pospravila stanovanje. Metuljček, držim pesti, da se bo vse izšlo . vse najboljše slavljenčkom Todi, čestitke za obletnico Aurorra, mene tud zanima, če bom lahko v službi kaj čekerala RR . Da bom vsaj nekaj delala Profiterole pa imajo zelo dobre tudi v Supernovi v slaščičarni. Sem jih lansko leto jedla, ko sem bila noseča in sem zmazala dve porciji . Zdej ne vem, če bi eno spravla dol. Populis, sorry, ampak zakaj so tisti linki namenjeni ? In uboga Lara . Kok je grozn, ko vidiš malčke s tistimi buškami. Naš je bil enkrat čist potolčen pod nosom. Dve ogromne hraste je imel in to zato, ker je zagledal traktorje in kokr je bil nor nanje, se je kar vrgel naprej. To je bilo takrat, ko je glih dober shodil. Spregledal je pa stopnico, mami je imela pa refleks ko crknjen konj in posledica so bili brki pod noskom . Zdej je pa čas, da gre naša Nina mal pojstlo gret. Še eno vprašajnje: včeraj smo imeli rižoto za kosilo in jo je ostal še za dons, pa me zdej zanima, a jo dam lahko tud tamali za jest, al raj ne?
|