Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 27.5.2009 21:29:09
|
|
|
|
Naja31
|
Za brezplačni vrtec za 2. otroka moraš oddati nek poseben formular. A to si oddala?
|
|
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 27.5.2009 21:46:08
|
|
|
|
@lina
|
Prva stvar - od kdaj velja odločba. Če velja recimo od danes, ali pa od prvega junija, potem je prav da je starejša v enakem razredu kot do sedaj. S 1.9. pa morate dobiti potem novo odločbo, starejša en razred manj, kot je sedaj, mlajši pa zastonj. Glede na letnico otrok v podpisu starejša še ne gre v šolo, torej bo tako držalo. Ni pa res, da je treba oddati dodaten formular - v ta namen je ministrstvo izdalo pojasnilo vsem občinam in objavilo na svojih spletnih straneh: besedilo sem zbrisala, ker pride preveliko, poglej spodnji link: vir: http://www.mss.gov.si/si/okroznice_obvestila_in_javni_razpisi/predsolska_vzgoja/ okrožnica z dne 11.11.2008
< Sporočilo je popravil @lina -- 27.5.2009 21:47:32 >
|
|
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 28.5.2009 7:31:50
|
|
|
|
Gordana-3
|
mi tudi nismo oddali posebni formular. mislim, da je na obeh odločbah bilo napisano, v kateri razred spadata hčerki, vendar je potem na položnici od manjše bil znesek o,oo evrov.
|
|
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 28.5.2009 8:06:27
|
|
|
|
pinkiponki
|
Hvala vam za pojasnila
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?