torcica
|
Da se še jest mal pofočkam ! Mi smo se nekako pozdravli, ampak ponoči pa še vedno ne spimo. Gašper se še kar zbuja po parkrat na noč, še posebej proti jutru in verjetno bo tko tut ostalo, dokler ne pridejo zobki ven (je blo isto pri trojkah). No, pol bo pa za nekaj časa mir . Sem bila pa ta vikend v Ljubljani, sem šla na grobove prižgat svečke, ker imamo naslednji vikend kar pestro (ima moj dragi 30 let ). Ni za verjet, na Žalah je bla taka gužva, da nisi mel kje parkirat . Kaj bo šele drugi teden . Lilchy, čestitke za podmladek . Buči, sem ti kar fouš za počitnice, bi mi tko pasalo par dni imet samo zase. Glede parkiranja pa: še dobra si bla, jest bi se verjetno kar skregala na tvojem mestu . Mene tut take stvari tko razjezijo, ker probam biti do drugih ljudi vedno uvidevna in mi še na kraj pameti ne bi prišlo, da bi koga zaparkirala, še posebej, če vem, da bo za dlje časa. Drugač imamo pa tut mi take probleme s parkiranjem, je vrtec čisto v centru vasi v Dekanih in že tko ni nikoli prostora, pa še ulica je tok ozka, da komaj prideš mimo . Blaža, vem, da ste običajno zgodnji, ampak 4:15 je pa čist preveč Mogoče bi ga probala dat spat kasneje? No, tok za enkrat, bodite pridne pa lepo se imejte.
< Sporočilo je popravil torcica -- 26.10.2009 12:13:59 >
|