Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jutri že za ob 6h na šiht. Pri nas bo stavka, moj je pa predsednik sindikata. Bo pestro. Meni je edino žal, ker sem na bolniški. Bi z veseljem sodelovala.
Ja ma res vedno zboli lih ko maš kam za it. No uapm, da pride k sebi.
Sem bla res prav vesela, ker so včasih kr malo preveč kritične tovarišice, ma tako je tudi prav, da se poštima takoj na začetku, če kej ne štima, ne da je kao vse ok, pol me pa na kocu kap zadane.
gripe v šoli. C1 ni nič strašenga. Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi..
Tamala je v postli že 1 uro, do zdele je pela, se smejala in skakala, pol pa kar naenkrat spet jok, pridem not, ona vsa slečena in ne bi spala
sem jo nazaj oblekla in dala v postlo, pa da vidimo kaj bo
tiho je, naj bo kakšno uro tako, potem pa hitro kosilo, oba nafutrat, oblečt in šibamo ven. Koliko časa porabim da nas oblečem
uf... ampak je pa potem tako luštno na sončku, samo mali noče bit nič kaj v vozičku
upam da se še spremeni... tamala pa itak ne bi hodila, pa bi hodila, pa se mi okrog nog valjala, pa Blaža bi vozila, pa žejna je vmes, pa.........
....
. Pride katera ?