dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Pinči, samo tebi na uslugo se javlja, da ti bo krajše A veste kaj je novega Danes sem se zbudila ob penzionistu Še hujš je pa to, da me je tko križ bolel, kot da sem jaz penzionistka in ne on No, sej me še In veste kje je penzioner zdaj Ob 9h sem ga na masažo naročila (je imel še darilni bon, ki sem mu ga podarila ko sem rodila Maksa) Zato je Tara šla danes v varstvo, da gre penzioner v miru na masažo, pol si bo mal odpočil, jaz mu bom kosilo skuhala in bo dan okoli No sej carico bomo pobrali takoj po kosilu in potem skupaj uživali popoldan, pa šemoja mami pride k nam silvestrovat, da ne bo sama, tko da bo luštn Se veselim, ker bo prinesla tatarca, ki ga zdajle sama doma dela Mljaskkkkk ŠEfla super. Se ti odoložim... Ti maš pa res zdej rpivilegij, ko z penzionerom živiš... Kje smo še mi No sej gremo kar hitro za vami, ma nam še manjka... Kaj boš danes finega kuhala? Danes bi moral biti specialne meni, ker je penzoiner v bajti.. A mislioš da se mu kej kolca, ker ga tolko po zobih mamo? če se mu kolca, je to ekstra masaža, ker še poskakuje vmes Za kosilo imava ramstek na rukolini posteljici, zraven dušene bučke z češnjevim paradižnikom in kozjim sirom, široke rezance in seveda refoško opaaaa... njamaaaaaaaaaaa jaz pa še pojma nimam kaj me čaka doma. zoher bo repa, ker je od včeraj ostala opa, a danes Pino kuha Za sladico zvečer bomo imeli pa pomarančni kolač s čokolado