Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
No, zdaj pa res grem. Nočka. Moram še fanta spedenat, pa atija zmasirat, pa mami cunje za likat pripravit.
a ti mami lika?
1-2 x letno, ko je res pri volji, ali pa ko se ji mogoče kaj zasmilim. in zdaj smo v bruho-driskačkem tednu, imela sem 9 žeht in mislim, da je pravi trenutek, da se ji zasmilim. Sicer je kriza nič ne pomaga, še tamala2 ji je velikokrat težko čuvat.
No, zdaj pa res grem. Nočka. Moram še fanta spedenat, pa atija zmasirat, pa mami cunje za likat pripravit.
a ti mami lika?
1-2 x letno, ko je res pri volji, ali pa ko se ji mogoče kaj zasmilim. in zdaj smo v bruho-driskačkem tednu, imela sem 9 žeht in mislim, da je pravi trenutek, da se ji zasmilim. Sicer je kriza nič ne pomaga, še tamala2 ji je velikokrat težko čuvat.
, ampak res, 9 žeht, je pa ajajoja
Ha vidim,d a ste bile zgovorne včeri. Jaz sem pa kar kavč peglala, ker sem bla itak sama, pa Ana je bla tečka. Smo pa začeli včeri šepat na eno nogico . So mi že v vrtcu to povedale in sem pol doma opazovala in res šepa. Pa se mi zdi tudi je malo slabše stabilna na tej nogici...Sem jo včeri celo prešlatala, pa regledala, pa je ni nič bolelo. ZDej pa ne vem, ali je možno da si je kej pretegnila pa da jo moti, ali kaj. NE vem če bi jo kar danes peljala k zdravniku ali naj še malo počakam...
Stipe kje os borovničke...Jaz bi tudi ene zdej...Da mi malo dajo voljo za delat
Punce, še enkrat hvala vsem, ki ste nakazale (en del, ki je bil danes bom predala še v ponedeljek). Punca je bila tako srečna in v šoku, da sva potem obe 3 minute jokale. Se vam zahvaljuje, ostala je brez besed. Sem ji zabičala, da se mora slikat v Parizu, da vam fotko prilepim. Mogoče bom jaz tudi zraven ... Čeprav se mi ne gre, ker je dolga ... Samo prej kot v penziji ne bom prišla do tja. TAKO DA ŠE ENKRAT HVALA!!!!!!!!
mi smo že spet mal bolančkani...zato je temu primerno splošno vzdušje..ma vsi smo že po malem tečni..ker smo zelo velik noter.. upam, da čimprej pridejo lepši dnevi..
smo pa končno naši punci zamenjali jogi za pravo posteljo..in je vsa vesela... pa seveda jo moram tud vam pokazat..
zdele sem se namreč spravla spet mal slikce urejat.....
drugač je pa videt mal zatišja tle..
Sem danes popoldne več kot 2 uri urejala papirje in dopis, da v ponedeljek oddam za napredovanje. Upam, da uspe, čeprav to traja ene 3 do 4 mesece, predno se izvede cel postopek. Potem bo pa plača majčkeno večja!