lillchy123
|
čer buči, maste pa res smolo upam, da škratek ne bo preveč žalosten bamby, bravo, da gre zdravje na boljše februarka, sej ti ne bi pa ti bom napisala- pa dej hudiča se nehi obremenjevat z delom itd, rajši se ulež, bušija poboži pa študiraj, kako se bosta kmal cartala ! pa super za MF! sej ne morem verjet, da si že čez polovico! itata, ma sem ga mal na prekratk ustrigla, ampak tko kt si rekla, sej bojo hitr zrastli blaža, čestitam, k si uspešno preživela zobarja... mmmmmm jst bi tud štrudelj dolenjka, ja sej zato pa tvojo hčerkico vsi Carica kličemo kok pa stane letna karta za ZOO? Lukcu je tud ful všeč najbolj pa tisto packanje z mivko bajsa, no vidš, kdor čaka dočaka si pa res dobila dobro službo, da so ti koj dali za NČ, pa da delaš & in ti plačajo 8 ur... jst bi tud Pa bravo za frajlo! pa sej itaq vsi shodjo. Mi bomo zgleda glih za drugi rd! grem sapt, moja fanta že ninata, jst sem pa še mal pospravla, za tamale sem še neki pohištvo barvala... bom enkrat prpopala slikce, kako zgleda Winx omara sam da ne bo ktera sladkorne fasala... pa pojedla sem še dva knedlčka z godnimi sadeži, goro sladkorja in drobtinicami na maslu. n nnj jjjjj a aa aaaaa m m mm m m mm i i i i ii i i i nočko