Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, zato smo pa sitni vsak dan bolj.

. Gremo šele po kosilu od doma, pa kolikor imamo za obhodit in nabavit bomo verjetno do večera v LJ. Ko bomo kako soboto dopoldan prifurali v LJ se pa lahko zmenimo. Sem takoj ZA!!!
. Jaz si kar ne predstavljam na roke pomivat. Niti posode ne znam več šparat. Bi pomivala kot nora cel popoldan.....
domov. Ne vem kako bo z Anajo, ker mi je zelo pozno zaspala, pa še pojest mora. Po moje bo sitna cel popoldne, ko bomo pohajali po LJ. Ah, bomo že preživeli. Vsak dan ne more bit kot po reglcih. Bo pa še malo v avtu pospala, če bo na volji.
. Kako kaj Mia? Se že pripravlja za šolo? Ste že kaj nabavili za šolo?
po sto letih sma z malim doma ker je ati nekam šel, babi pa ni, da bi skuhala kosilo...tako da sma sama in morama kuhat. težave s kakanjem imamo še vedno, čeprav mislim, da sploh ni problem v hrani in zaprtju. jaz mislim da on preprosto ne zna kakat. če mu dam svečko, ki ga res pristisne pokaka cel kakec ki pa ni trd. on namesto da bi ko ga pritisne sprostil mišice se napne in jih stisne skupaj in rezutat tega je seveda zadrževanje....ven pride mali bobek po 10x na dan ali še več. kako bi ga lahko prepričala da sprosti ritko?? sem poskusila že z igro, ampak ne gre. kaka ideja? izkušnja?
!!!!