jencili
|
Čer po stotih letih Pri nas se tok dogaja, da vas sploh ne dohajam več. Na hitro sem vas preletela, le toliko, da lahko rečem BRAVO LUKA!!! Danes smo imeli 1x zobozdravnika in je blo vse bp. Pravi, da gre vse po planu, da bojo kmalu 4. ven pokukale, ker imamo zaenkrat še vedno le 8 zobkov Mali tok čeblja, da me ljudje sprašujejo, če je že bil star dve leti (glih včeraj me je en vprašal, kdaj je bil 2 leti star ). Tud ostali, ne več samo domači ga v glavnem že vse razumejo kaj hoče. Prepoznava obraze s slik in zraven komentira kdo je kje itd. Res je prava čveka, ne vem po kom Ma pa očitno tud mal vpliva že na Davida, a ne Listek? Me pa neki zanima...v posvetovalnici pri 1 letu, nam je bilo rečeno, da nas bojo po pošti obvestili o pregledu pri letu in pol. Do tam nam res manjka sicer še par dni, samo me zanima, če ste ostale že kej dobile ali celo bile? Aja in ko berem o velikosti cunjic 92 se lahko samo nasmejem. Taj nosi še vedno marsikatero cunjico št. 74, nekaj pa tudi že 80 . Najbolj zanimivo je to, da nosi stvari od Davida, ki jih je on nosil lani, razlike pa sta 3 tedne Da pa vam še malo pojamram, če smem...pred slabimi 4 tedni so v bolnico čez noč odpeljali mojega ata. Prejšnji dan smo se še videli, zabavali in praznovali, potem je pa samo šel. Danes po kot rečeno slabih 4 tednih, so mu šteti dnevi... ... in po parih minutah nadaljujem zgodbo. Ravnokar me je klicala mami, da je ata danes ob 20.46 zaspal