blaža
|
Čer! mi smo bli pa v Postojni in smo nakupli za obut. Blažu in matiji superge za jesen, meni ene šulne za 1. september, da bom lepa, tatkotu copate na Simpsona ta glavnega in matiji še ene copate na kosmate noge z kremplji. Smo dali za moje čevlje, pa za dvojne superge, pa za dvojne copate okoli 59e. Moji šulni so bli samo 19.90e. Niso usnjeni, ma itak jih rabim samo za izredne prilike. Če najdem kakšno službo, bojo pa usnjeni. So pa res luškani. Sem najprej probala, če mi bo zneslo z tako petko hodit, pa so kar ok. dve uri bom ja zdržala. blaž je bil pa totalno navdušen nad supergicami. smo jih kupli v sport 2000. Ful so frajerske in so ble znižane na 10e. Prqav dobre so. Se spomnem, ko smo za matijo kupovali samo od Cicibana petejana in so se nam ene superge, ki so ble takrat 9000sit, razpadle, pa sem rekla da nikoli več. Itak te supergice za Blaža bojo za dva meseca, ki pol je pri nas zima in bojo obute samo še občasno, tle bo pa prehladno, bo treba kej podloženega z mucko. smo hotli matiji kupit ročno uro od Flik flak, pa mu ni bla nobena všeč, ki ni blo une, ki si je on zamislil. zdej sem angažirala moje čez, da mi pogledajo, če jo majo v Trstu. ja še malo pa bo šola. našemu Matiji so pa že trije zobki odpadli, eden že raste spredaj, pa zadaj mu je eden a prvi zrastu. No to bo to za zdej.