Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Barvanje las med nosečnostjo 10.6.2009 14:52:50
anci banci
načeloma naj ne bi škodovalo in dandanes tudi niso bave tako agresivne jaz se tudi barvam in mi je rdeča barva tako prijela kot pred nosečnostjo.... sedaj samo upam da se mi do petka še enkrat uspe pobrvat ker imam narastek tak da ni za nikamor
RE: Barvanje las med nosečnostjo 10.6.2009 20:04:26
slovenka
Jaz sem se tudi redno barvala, ne bi mogla drugače, ker bi bila siva kot
Sem pa brala takrat strokovno mnenje G, da barva ne more škoditi plodu, ker bi to pomenilo, da bi prešla v kri in preko posteljice do dojenčka, kar pa je nemogoče, ker v krvi ni telesc, ki bi prenašala snovi od barve po žilah...
RE: Barvanje las med nosečnostjo 11.6.2009 10:14:23
summer410
jaz se barvam...res pa je da mi ne prime v čisto istem odtenku kot prej...mal temnejša sem, sam me ne moti... pa mislim, da barvanje ne more škoditi, kot je bilo že zgoraj opisano.....
RE: Barvanje las med nosečnostjo 11.6.2009 10:28:01
baby blue
odkar sem v veselem pričakovanju sem se barvala dvakrat pri sestrični ki je bila tudi noseča (zdej je že mamica) in je bila tudi noseča in je pravila da barvanje nič ne škoduje ker barve niso več tako močne in škodljive.. pa barva mi je tudi super prijela
Da, že pred rojstvom otroka, da se izognem pretirano neprespanim nočem (5%) Da, v kolikor otrok po začetnih mesecih še vedno ne bi prespal celo noč (7%) Ne, ker bo težava minila sama od sebe (46%) Ne, ker mi je škoda denarja (22%) Drugo (21%)
Število vseh glasov: 92
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!