Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
izkušnje in mnenja toplice-morje 18.6.2009 12:40:53
marelly
Z možem se ne moreva odločit kam bi šli letos na dopust. Imava še 2 leti staro punčko. Izbirava pa med Terme Čatež-hotel Toplice in med otokom Pag-aparthotel Frane. Zanima me, kaj bi ve v tem primeru izbrale....... Hvala in LP vsem!!!
RE: izkušnje in mnenja toplice-morje 18.6.2009 12:52:41
vanilla
Absolutno morje! Niti pod razno se ne bi gužvala v toplicah, ko ni niti prave sence, niti pravega vetrčka (vsi vemo, kako krasen zna biti morski vetrc), voda kot ena mlakuža.... Toplice pridejo v poštev mogoče za kak dan čez poletje, drugač pa predvsem jeseni in pozimi.... Pejte na morje, na zrak, pod borovce!
RE: izkušnje in mnenja toplice-morje 18.6.2009 12:54:16
Nika v službi
Pa saj je 2 leti stara in je poletje! MORJE!! Absolutno!
V toplice pa pozimi, h. Toplice je sicer zelo fajn.
RE: izkušnje in mnenja toplice-morje 18.6.2009 14:33:21
Luni
Morje, morje, morje!!! Privošči svojemu otroku morsko klimo, še kako jo bo potreboval čez zimo! Nimaš kaj razmišljat, v Čateške greste lahko pozimi! In Pag je zakon
RE: izkušnje in mnenja toplice-morje 18.6.2009 22:59:50
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
mi pa smo na morju morju morju vsak dan, zato gremo v Čatežke
Tud prou, pa pojdite in uživajte v ČateŠkih!
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?