Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sekundni
...sej vem da mu moja hana ni ušeč
.....sam tista kašica je pa neki z zdrobom al s čem, pa jabolko in marelca.....ampak men je po okusu k piškot brez okusa...
delat
, me že moj poriva dol z računalnika
. Michailo, ja dala sem mu, da poskusi, ko sem jo jas jedla, me je spremljal od krožnika do ust, in ko sem mu jo dala v usta, so se mu usta razlezla v tak nasmešek
. In tam je tako, da ko si enkrat gor, nimaš vstopa v Evropo najmanj 3 leta,dokler ne urediš vseh papirjev. Tako, da v Slovenijo lahko pridejo šele prihodnje leto, in še to vprašanje če bodo prišli. Drugače sem pa jas rojena na Češkem, in ko sem bila majhna, sta se moja dva ločila, in ati je ostal v Pragi. Tako,da ja, smo razškropljeni po celem svetu. Tu v Sloveniji pa sem od leta 87,še z mojo starejšo sestro. Evo, to je čisto na kratko
....je začel polcaj neki bluzit o 250 ojro pa 3 točke, mi je že tema padla....no pol smo zdilal na 40