|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izmikanje spancu
25.5.2005 12:15:35   
karmy
včeraj zvečer je moj mali navihanc pripravil skor enourno oblačenje za spanje... pa je mogu it lulat, pa kakat, pa žejen je biu, pa lačen, ( 1 uro pred tem pojedu poln krožnik čokolina ), pa nogica bolela, pa rokica, pa prstki,...ipd.

prvič sem ga včeraj oblačla eno uro.. sej je blo zabavno ampak da bi to vsak dan delu..u madona...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izmikanje spancu
25.5.2005 12:18:09   
Anonimen
Jaz ti predlagam, da s tem čimprej končate, ker če ne se boste samo vsi matrali. Takoj danes naj mu to ne rata več, ker iz tega zna ratati problem. Pa ni treba. Dva dni bo malo težje, potem bo pa spet vse po starem.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   izmikanje spancu
25.5.2005 12:44:29   
nejcko
Otrok te bo vozil okoli, kolikor mu boš sama pustila. Dejansko mora obveljat tvoja, pa pika, ker drugače boste imeli vsak dan take cirkuse. No, saj prav z veseljem ne bo nikoli hodil spat in tudi razne finte bo sprobaval, naš jih tudi, samo zdaj pa ve, da se nekaj časa lahko malo izmika, ko pa vidi, da je prišel do tiste končne točke - mami smrtno resna, ga primem za roke in greva Zdaj se je že naučil, da hec je hec, ampak se enkrat konča.
Lahko pa probaš tudi (če je že dovolj star), da mu rečeš, da pač pravljice ne bo, če se bo predolgo obiral - seveda če imate tak ritual. No, pri nas recimo ta fora ne pali, tista prva pa.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izmikanje spancu
29.6.2005 10:00:38   
KatjaP
Čimanj mu dovoli, da te ne bo tako okoli prinašal. Se pridružujem menenju nejckota. Če se boš obiral in nagajal ne bo pravljice. To pri nas pali, ker se bere pravljica vsak večer ali pa da se bo moral sam vse zrihtat in sam spat. Treba je biti tudi strog pri vzgoji sploh kar se spanja tiče. Pri nas je mali to sprobaval, mož ima večjo avtoriteto kot pa jaz in je on začel mu pravljice brat. Pri njemu je vse OK, kadar sem pa jaz na vrsti je pa mamica žejen, lačen (pa čeprav je jedel 15min nazaj), lulat, kakat,.... vse se spomni in "teži" dokler mož ne popi.... in potem zaspi brez problema. Mali sprobava koliko daleč lahko gre.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?