Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mala pa bo šla ali kar z mano ali pa bom premostila avgust z varstvom pri prijateljci. Metuljčkova naša tudi gre v jasli in se v bistvu veselim, ker vem da bo tam uživala. Že po naravi je bolj odprta deklica in po mojem ne bo neke panike. Tvoja Anja pa se mi tudi zdi taki dobrovoljček da se bo v redu vklopila. Če imaš možnost in koga iz vrtca poznaš ti naj malo povejo h komu bi jo bilo fajn dat, da ti bo lažje.
.
- še dobro, da ste načele temo o tem, ker sem čisto pozabla kdaj sem jo dobila prejšnji mesec, sem pa se zdaj spomnila, da sem bila istočasno kot majuska. Super, v parih dneh jo moram dobit, drugače bom malo zaskrbljena. Sem pa mogla zdaj enkrat vmes pojest tisto magično tabletko, ker se je moj nekaj špilal
Sem skoraj dol padla, ko sem vidla
) z dodatki, pregledala reklame, sedaj pa čakam, da gre mali spat in razmišljam, če bi se mu pridružila. Kaj pa ve počnete na tak blesav dan?