Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa gledam, da je čimbolj kalorično
mu bom kupla danes žitne. navadne najbrž niti neb jedu...
.
odločila da za enkrat delam po 4 ure( je pri nas v službi taka štala, da mi ne diši tudi tako- včeraj sem namreč zvedela da sem spet na drugem delovnem mestu, zato pa tudi odločitev za 4 ure ni bila pretežka) Pa tudi diplomo bom lahko dokončala.
začne kar po obrazu krempat. Aleks in Vita se razumeta, uni dve sta pa zaenkrat še preblizu skupaj in se samo tepeta pa kajfata pa aaaaaaaaaaaaaaaa včasih se še samo derem po bajti Vita pusti Alino, Alina pusti Aleksu igrače,Aleks daj to Alini nazaj,........................... Še sreča da je Aleks pogruntal, da če Alina kaj hoče ji da in čez 5 sekund tisto itak spusti in se on lahko nemoteno igra dalje. V vrtcu ne smejo biti nikoli skupaj, niti pod razno, ker pol bi se meni popoldan sfuzlalo (ker bi bli že iz vrtca nažrti en drugega)
(pa ne mislim pri nevarnih stvareh, tam vztrajam...pri čisto banalnih)
čestitke vsej družini!!