Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..................super je-sooooooooooooooončekkkkkkkkkkkkkkkkk
Ne morem pa kopirat,ker me se skatla zaj...
izbrala. Mi ful lepo skup pašeta. Uživajte maksimalno še naprej.
. Jaz sem dons imela eno službeno zadevo tam, kjer sem prej delala in sicer 3 minute od doma. Kakšna milina je to. Zdej se pa vozm 45 km v eno smer, pa mi je
, sam ko sem pa enkrat v svoji pisarni, mi je pa ful dobr, tko da se je treba kr sprijaznit. K sreč je AC, vsaj to.
..............maj,ima spet vročino,in za nameček,je mojga začela glava bolet in dobil vročino,vse ga boli-gr..........ipa
,ker vem,da ne bo nobene več gor,pa še zato,ker je vikend pred vrati...............ampak,punce,s takim tempom,ne bomo prišle do druzga dela niti naslednje leto 2o11
.
in ne gre,lepo uživaj v počasnem vikendu,pa glejmda se ti kaj ne prismodi na štedilniku
. Tko da sm dostkrat kar osamljena, ker nisem več kompatibilna s prijatelji. Pa ne, da bi se oddaljili zaradi načina življenja, bolj zaradi pomanjkanja časa. Tko da sm jest (in posledično moja malčica) prikrajšana za družbo mamic z majhnimi otroci.