Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
................nočka
, v prvi sem bila nosečka čez zimo sem imela čas vse knjige prebrat, vse vozičke pregledat, skoz sem cunce gledala, bla čit nora ko sem šla prve nos. hlače kupit, komej čakla na preglede pri G. Sedaj nevem kaj je to knjiga, edeno ki jo poznam je Kako se oglašajo živali, voziček že imamo, za nove cunce je še čas, nos. oblačila so od prej, pa na zadnje bi kaml pozabila it na pregled k G, je bil mesec prehitro okol.
.
Samo mene bolj skrbi, kako bom to zmogla
Ah, sicer pa sigurno, sodelavke brez otrok, proti 40..., bi se sigurno kaj zmrdovale, kaj mi je treba pred 30 dva otroka imet
.Od prejsnjega meseca se je poredila 200g,tako da zdaj tehta 10400g.Zmerili jo niso,bo naslednjic vecji pregled,pa se ena pikica,potem pa jih do 3l ne bo vec.Imava ga pa sele v sredini septembra,ker prej nas sigurno ne bo tu.
mal gledala avtomobile po netu, in vsi so imel 7 sedežev ( meni namreč niso všeč tiste variante ko sta dva spredaj, dva v sredini in dva zadaj, ker pol je en otrok zadaj čist ločen,), no in danes me moj dragi vpraša, kam bom dala vse cunjice od Lukaska, da ga čist tko zanima