|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:41:33
|
|
|
|
žužu
|
da
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Itak. Meni je od 20. tedna naprej. Ti se kar naprej veselo uči in pazi da se ti kaj ne razmaže :)-
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:41:57
|
|
|
|
Čičica
|
Ja, nič skrbet. Enim pač prej, drugim pozneje. Meni že, mislim da tam od 23 t naprej. Kupit blazinice pa bo! Pozdravček! :rozica:
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:42:09
|
|
|
|
saba
|
ja ,je normalno
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:51:53
|
|
|
|
Kety
|
Men pa se nic pa so se mi prsi povecale za dve stevilki?!:zmeden: LP Kety, tudi 26t 5/7
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:56:05
|
|
|
|
tea01
|
Punce hvala, sm ful vesela, da vas imam. Zdaj mi je lažje!!! Pozdravčke od naju:modri: Tea01
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 11:57:59
|
|
|
|
tea01
|
Ojla Kety, jst sm imela prej številko modrca 1-2, zdaj imam pa tam nekje 3-4. Tko, da ne vem koliko velikih jošk jst nimam, zato mi je tud bilo ful čudno. Pozdravčke, Tea01
|
|
|
|
|
avgustovke - pomoč, teče kolostrum 26.5.2005 15:12:35
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz imam rok šele septembra, pa mi teče ven že kakih 14 dni ali tri tedne. Blazno neprijetno je, ko sediš kje na kavi, kar naenkrat pa flekec na joškah... :ups: Ker je malo mastno se niti ne posuši oz. ostane tudi pol vidno. Priporočam bele majčke.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Strokovnjak za motnje spanjaKristyJAli bi najeli strokovnjaka za spanje otrok?Da, že pred rojstvom otroka, da se izognem pretirano neprespanim nočem (
5%)

Da, v kolikor otrok po začetnih mesecih še vedno ne bi prespal celo noč (
7%)

Ne, ker bo težava minila sama od sebe (
46%)

Ne, ker mi je škoda denarja (
22%)

Drugo (
21%)
Število vseh glasov: 92Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!