Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
a kera ve kašna je cesta od kozine do opatije, rijeke? na cres se ponavad vozmo valda čez kbnežak, ampak men je tista cesta tko odurna...polno ovinkov in tkoooo se mi vleče. a je tale cesta od kozine pa ke čez kej bolša?
Kar lepo še naprej čez knežak , boste ziher prej prišli. Smo šli zadnjič med tednom, pa eno delo na cesti in zapora, pa semafor, pa gneča vseeno
ja so začela dela na cseti v Podgradu in bodo tam do 31.8., sem zdajle zvedla, pred 14 dnevi jih ni bilo. Mogoče je res bolš čez Knežak, kaj pa vem meni ni.
danes smo se vrnili iz Cresa. Cesta od Kozine do Opatije je ok, nobene zapore zaradi cestnih del, je pa ubitačna cesta pred Brestovo, je kar en lep kos v makadamu in z 2. semaforji, ker jo na novo asfaltirajo.
Od Kozine do mejnega prehoda Starod rabi meni cca 25min, je pa pametno, da se drzis omejitev, saj zna bit veckrat kaka radarska kontrola, se posebno v Hrpeljah, Materiji in Hrusici. Se pa potem vleče tista cesta od Staroda do prikljucka na avtocesto v Rupi (hr), zato gres lahko v Pogradu na Ilirsko Bistrico in potem na mejni prehod Jelšane.Ker na Starodu je za vikend vse polno Italijanov. Cesta čez Knežak je tudi meni katastrofa, še posebno tisti grozni ovinki.
Smo bli od 22.6. do 3.7. in smo imeli samo prva dva dneva grdo vreme. Drugače je blo pa ok, sicer tu pa tam tudi občasno oblačno, večinoma pa sončno in toplo.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?