|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Testi First Sign in CB
23.7.2009 9:48:45   
Tejchy25
Nisem, delala sm FS in BC, CB sm čist na začetku, je bil negativen, ostali pozitivni...

Ah....bo že...

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Testi First Sign in CB
24.7.2009 7:09:58   
mamika25
Pozdravljene,... da se vam še jaz pridružim, da mogoče tudi meni kakšna kaj svetuje. M mi zamuja par dniuser posted image , naredila sem dva testa FS in Baby Check plus. Na obeh se je obarvala črtica, ampak tako zelo svetlo, ravno toliko, da je opazno. Izrazito pa nikakor ni. Mož se je moral že malo potruditi da je sploh kaj videl. Ali je še prezgodaj? Test sm delala sicer zjutraj... Bega me vse skupaj, in kako naj si izračunam PDP, če sm mela zadno M 15.6.09? V uapnju na vse dobro, držim pesti tudi za vse vas!user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Testi First Sign in CB
24.7.2009 9:26:54   
aleunam
Predlagam, da čez par dni ponovno narediš test. user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Testi First Sign in CB
24.7.2009 17:30:16   
topolina
Naj dodam še mojo izkušnjo. Prvi dan izostankauser posted image , sem nardila test CB in pokazala se mi tanka, kot nitka, ampak izrazita črtica(plusek). Ker mi ni bilo jasno kaj to pomeni sem naslednji dan šla v laboratorij na urinski test, kateri je bil negativen. user posted image Isti dan popoldne naredim še en test CB in pokaže se mi rahel (zelo bledo), ("recimo"slika C v navodilih) plusek. Tako, da sem tudi nad CB razočarana. V trenutku v katerem bi potebovala jasen odgovor ga nisem dobila. Zelo pomembno pa mi je vedet ali sem noseča ali ne, ker v primeru, da sem moram, takoj prenehat z pit določene tablete.
Kar se tiče testov baby check mini,..sploh jih ne kupujem več, ker niso zanesljivi, saj se mi vsakič naredijo neki obrisi, bledih črtic, pol pa čez kak dan dobim user posted image . Mislim, da testkov več ne bom kupovala in bom hodila samo na krvne teste, če bom v dvomu.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Testi First Sign in CB
24.7.2009 18:56:55   
zmajaz
Glede teh testov - First sign in baby check pokažeta že zelo majhno raven hormona (eden 20 enot, drugi 30 enot), zato se včasih zgodi celo, da ovulacijo pokažeta kot nosečnost oziroma sta lažno pozitivna, ker pokažeta nosčnost iz katere potem ni nič. Za 100 % potrditev nosečnosti mora biti raven hormona najmanj 40 enot, kar pokaže ClearBlue in ta test skoraj ne more biti lažno pozitiven - lahko je kvečjemu lažno negativen, če ga delaš prezgodaj, ko raven nosečniškega hormona še ni dovolj visoka. Ko je pa CB pozitiven, je pa tudi nosečnost praktično 100%.

(odgovor članu topolina)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Testi First Sign in CB
14.1.2010 16:25:03   
tjaša79
Glede na mojo izkušnjo, CB ni nikakor zanesljiv!!
3 dni po izostanku M (ponedeljek) naredim CB test, ki pokaže pozitivno. Naročim se na pregled h ginekologu, ki me naroči čez en teden (ponedeljek). V soboto dobim M, v ponedeljek mi naredi ultrazvok in urinski test, ki pokaže da sploh nisem bila noseča (če bi bil splav, bi še bili povišani hormoni). Pove mi tudi da sem tretja v tem mesecu, ki ji je test pokazal lažno nosečnost!!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Testi First Sign in CB
15.1.2010 8:55:04   
kalaxy
Punce, da vam povem še mojo zgodbo.
V sredo naredim First sign zjutraj in takoj mi pokaže lepo vidnouser posted image , popoldne naredim Baby Check in ni bilo duha o kakšni črtici. Kaj pa zdej to pomeni?
Da je neki bilo in potem zginlo?

(odgovor članu tjaša79)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Testi First Sign in CB
15.1.2010 15:17:30   
Anonimen
Naj povem tudi jast, da sem začela malo dvomit o clear blu testu. V ponedeljek,sem naredila baby chek, in se je obarvalo komaj vidno user posted image , v torek sem ponovila z cb, in se je pokazal raaaaahli plus, in izginil. V četrtek sem ponovila spet z cb, in ponovila se je ista pesem, s tem, da se mi je po dobre pol ure kasneje, narisal zelo konkreten plususer posted image ?????? Danes zjutraj sem user posted image še enkrat naredila cb, in se je spet pokazal plusek ampak zelo švoh, ampak se ga še sedaj vidi. Tako, da jast mislim,da tudi clear blu, ni tako zanesljiv,kot pravijouser posted image . Sicer malo mi je čudno, zakaj bi mi pokazal lažni pozitivni rezultat, ampak ok, v sredo imam uz, pa bo hitro jasno na čem sem.

(odgovor članu kalaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?