|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali poznate?
31.5.2005 7:25:47   
Pilar
Ja,...a veste, da se men tud zdi, da naš malli persila ne preneša.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ali poznate?
31.5.2005 23:58:12   
nanna
Pri nas je bilo podobno, po trebuhu nad plenico, po glavi in po nogicah. šli smo na bicom testiranje, ugotovili alergijo na kravje mleko, pšenico, rž, sezam in proso. Po dieti se je stanje močno izboljšalo, čeprav še ni čisto vredu, imamo še samo suho kožo po nogah. Zamenjaj pralni prašek - vzemi enega, ki ni od henkla, mi imamo omo, pravijo, da je vredu tudi navadni mercatorjev - odvisno komu kateri. poleg tega naša ne prenaša nobenih linotov ali kakšnih preveč umetnih snovi - mladi krompir, ki je preveč škroplen, oncle benz riž, instant polenta... Moram pa omeniti, da tudi naše na začetku ni srbelo, potem pa tako, da se je celo noč praskala revica, zdaj pa je že bolj, razen če mama preveč greši.

Upam, da boš čimprej poročala o izboljšanju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Ali poznate?
1.6.2005 9:23:43   
Anonimen
Ampak midva se ne dojiva, tako da na hrano ne more biti alergičen. Prašek bomo znova zamenjali, pa bomo videli. Sedaj imamo tudi že napotnico in se moramo samo še naročiti. Me zanima, kako dolgo bomo čakali?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Ali poznate?
10.6.2005 13:56:04   
mtd
hojla, nisem brala vsega, pa bom vseeno tole napisala, če kateri kaj pomaga:
tudi naš Samo je imel eno obdobje takele flekece, pa jih nisem mogla stran spravit, Bepanthen pa hladilno mazilo pa šentjanževo olje ...
pediater mi je napisal recept za kremo Advantan, pa je šlo vse dol v 3 dneh.
mogoče bo pa katera poskusla
srečno in veliko zdravja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Ali poznate?
10.6.2005 18:50:41   
Anonimen
Mtd, mi jo imamo že od začetka, a ga lahko mažem z njo največ en teden in to samo takrat, ko je stanje zelo hudo. Ker je krema zelo močna, moramo ful paziti. Pa pomaga, ko ga mažem. A kaj, ko je po enem tednu, ko preneham, spet vse isto.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Ali poznate?
10.6.2005 22:04:13   
sergeja26
Hej!
Tudi moj mali ima podobne probleme s kožico, le da se mu zaenkrat še ni spustlo ven kje drugje kot po obrazeku; že dvakrat sva bila pri pediatru in vedno nama predpiše kremico ki jo zmešajo skupaj v lekarni; pediatrinja še ni ziher ali gre za atopični dermititis, ali je kaj drugega; priporočala mi je , da ga ne namakam preveč v vodi- torej kopel maximalno 2x na teden in za vsakdanjo nego kože ga je fajn mazati s kremico ADERMA (ko flekcov ni), ki se dobi v lekarni- vsebuje oves in to naj bi blo ok za dermititis; imajo tudi kopel Aderma, ki jo tut priporočajo, vse ostale kopeli in mila pa je treba ukiniti; Poskusi s to negovalno kremico, mogoče bo pa pomagala; Upam da!!!

lp, pa upam da bi se naši sončki čimprej znebili problemov s kožico...
sergeja :rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?