Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zdej ma "šele" 97cm. 
. Ales OK, razen na desen učk ni videl zadnji dve vrstici
. No pa tudi to, da mu ni blo treba vzeti krvi, ker so mu vse pogledali decembra, ko je mel eno virozico.
. Lih nekaj za našga tamavčka.
!
) in darilo (na rolerje še sploh pomislila nisem). Naš je tud bolj športnik, tko da bolj v tej smeri razmišljamo. Ampak je zelo nezahteven, tko da bi bil verjtn najbolj vesel še ene žoge. Nima nobene posebne želje...zgleda da ma vsega preveč
da ne boš preveč pogrešala dojenja
. No, sam sem kar presenečena - zaenkrat se je samo sprehajal po stanovanju, ker sem mu rekla, da se mora najprej naučit hodit v rolarjih. Na preprogi super koraka, po ploščicah mu pa malo "drsi". Da bi pa pričakovala prvi dan kak rolarski "zamah" mi pa ne pade na pamet
. Samo mu mora bit res izziv, ker sem rekla, da greva ju3 s kolesom se vozit pa je reku, da greva raj z rolerji ven.
Sej nisem vedla da kej tazga sploh zna...pomoje je bila napaka že v štartu, ko sva vstopla v ordinacijo ga dr. sploh ni pozdravila
In najhujše je to, da hoče slišat točno določen odgovor, ki pa ni edini možen, npr. ko vpraša kaj plava, pričakuje riba (in ne dovoli pes, mater, kot da še ni vidla psa plavat, sem ji skor hotla rečt, da če glih more bit riba pa naj bo morski pes
Najbolj zanimivo pa je to, da vidiš kako se otrok znajde, pa vidiš da zna marsikaj, kar ga nisi ti naučil, ampak se je sam