Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nusyka.....20.11.2012
Arya 18.11.2011
, sem pa dobila ravnokar napotnico za v mb za naprej tako da bomo vidli kako pa kaj bo treba še poklicat gor in se zmenit za gor. A ima katera izkušnje z mb. ve kdo kakšna je čakalna doba da sploh pridem na vrsto potihem pa z mojim upava da nama uspe prej kot pa bo treba it :) sva še vedno optimista :)
Midva sva v Mb. Jaz sem naju naročila v začetku februarja on je dobil prvi spermiogram marca in kar hitro branje izvidov, drugega junija in isto hitro branje izviddov. Jaz pa sem dobila prvi datum junija. Takrat sem dobila cel šop napotnic. In sem čez poletje dala skozi tiste odvzeme krvi in uz. Branje izvidov sem imela oktobra. Dobila sem klomifen za 3 mesece in posvet aprila. Aprila sem dobila napotnico za THL. 3.9. so mi potem naredili to preiskavo, 14. septembra sem pa imela branje izvidov. Takrat sem pa dobila napotnico za IUI. Tak da to je tak na grobo kaj se je v roku dveh let (februarja bo dve leti) dogajalo v MB.
.
midva sva prav odmilila misel na bebija,ker nekako se tolaživa stem da aprila greva gor in da nama bo potem pa ja uspelo. trenutno sem v pričakovanju