žvegla
|
v glavnem trajalo je nekje vse skupaj 1 leto in pol, mela grozne bolečine... same veste kako je to ko boli, in vmes med polno vmesnih krvavitev, rjavih izcedkov, tablete non stop menjavanje... in mi je enkrat dopizdilo in sem zahtevala hormonsko testiranje in mi reče , da spadam med 10% ljudi, ki ne prenese tabletk . ok. lepo in prav, saj sem stara 27 let, in sem si mislila ok. in do pred kratkim ko sem začela krvavet da joj, ok sem si mislila novo delovno okolje, stres... in pol septembrat pa sem dobila in traja in traja, traja... že 10 dan vedno hujše bolečine, grem k zdr. in tak hladnokrvno reče ja cista je, v bolnico treba iti odstraniti pod nujno, bila 2 dni v bolnici dal a skozi preiskave in ponoven šok jajčnik gre vstran ker je cista ki se ugotovi, da ni cista ampak endometriom, velik 10 cm. ŠOK TOTALEN!!! in datum čez dobrih 14 dni operacija. doma DEPRESIJA!!! JOKANJE!!!najhuhe povedati mojemu fantu, ok vse ok. in nastopi operacija, nakar ugotovijo še polno cist na drugem jajčniku in 3 miome na maternici. VESELA NOVICA JAJČNIKA REŠENA, OSTANETA OBA! hvalabogu, si mislim. res. sem bila tako srečna, da kar joj ne morete verjeti kako srečna sem bila tisti trenutek, zdaj doma še okrevam, jutri imam pregled... držite pesti. da je vse ok. res!! hvala, da ste z mano in da sem se lahko razpisala sem kar nekaj kg lažja
|