Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peljala ga je na sprehod 29.7.2009 8:41:21
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
faaak..če bi ga srečala kje zutri bi se gotov v hlače, pol bi pa pomislna kere substance sem zvečer uzela
|
|
|
|
|
RE: Peljala ga je na sprehod 29.7.2009 8:55:37
|
|
|
|
Raho
|
Romantika na višku. Da ga srečam, je takoj par čevljev in torbica
|
|
|
|
|
RE: Peljala ga je na sprehod 29.7.2009 9:13:26
|
|
|
|
anabanana
|
Jaz sem pa najprej pomislila na to, da še dobro, da nisem tisti dan šetala psa tam okoli
|
|
|
RE: Peljala ga je na sprehod 29.7.2009 12:50:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
na "sprehod" ga je peljala ja...pomojem prej na (hot) dog-a. Ona se je pa skrivala nekje za ovinkom.. Me pa zanima potem kam pa vodijo na sprehod kače?
|
|
|
RE: Peljala ga je na sprehod 29.7.2009 13:05:33
|
|
|
|
oka
|
"Žena je Alija zjutraj peljala na sprehod v avtokamp. Ker je niso videli v njegovi neposredni bližini, so se ljudje ustrašili, da je pobegnil,” je pojasnil Alijev lastnik Rene Spindler. Spindler, ki je v Lucijo pripeljal največjo potujočo razstavo plazilcev, pravi, da je Ali povsem krotka živalca, še piše Obala.net. Meni pa ni jasno, kako lahko pelješ aligatorja na sprehod. Mislim a ga imaš na povodcu in mu ukažeš "poleg"? Krotka živalca?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
OTROŠKA OBLAČILAKAJ PRETEHTA PRI NAKUPU OTROŠKIH OBLAČIL?VRSTA BLAGA (
35%)

CENA (
24%)

BRAND (
0%)

KVALITETA (
24%)

DESIGN (
9%)

NI POMEMEBNO SAMO DA JE POCENI (
9%)
Število vseh glasov: 68Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!