|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bamnja
30.7.2009 14:27:39   
Ni novih sporočil
Ayolinca
Ali mogoče pozna kdo BAMNJO? V zadnji številki revije Vino in hrana je opis, sicer pa mislim, da se ji reče tudi lady fingers. Uživajo ga v Indiji in teh deželah, po članku v omenjeni reviji pa tudi v Makedoniji in Turčiji. Ali veste, ali se ga da dobiti tudi kje pri nas?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bamnja
30.7.2009 14:30:17   
Ni novih sporočil
naja17
Misliš babnjo ali bamijo? Jo jejo tudi v Bosni, v določenih delih... Zelo okusna zadeva sicer, ampak jaz samo pomakam notri, moji jo pa zelo radi jejo. Če bi rada recept, povej, sam ti ga kasnej napišem, k ga nimam tu, ampak doma.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2009 14:49:43   
Ni novih sporočil
ALWAYS LARA
kva pa je to?

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2009 15:02:31   
Ni novih sporočil
naja17
To je kot neka zelenjava, taka mala zrna so, naniza se jih na nit in tko se jo suši. Kuha se jo z veliko čebule, piščančjim mesom, janjetino, teletino in pa začimbe.

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2009 15:29:20   
Ni novih sporočil
naja17
LINK slike: http://images.google.si/images?hl=sl&q=bamija&um=1&ie=UTF-8&ei=MJ9xSqiOOo2wnQPmiqH_Cw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2009 16:20:08   
Ni novih sporočil
hrchy
izraza bamnja sicer se nisem slisala, je pa 'lady fingers' isto kot okra. V Sloveniji je nisem zasledila, je pa zelo popularna v indijski kuhinji. So kot eni stroki/stozci, na zunaj kosmati, noter pa kot ena sluz, ko se skuha... se uporablja v omakah. V tujini se lahko kupi sveza (posebej v kaksnih indijskih/bljiznevzhodnih stacunah) ali v piksnah.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2009 16:34:51   
Ni novih sporočil
hrchy
zdaj sem videla, da ima Semenarna Ljubljana v svojem prodajnem programu tudi seme okre. Mogoce jo lahko sama vzgojis.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2009 8:06:15   
Ni novih sporočil
Ayolinca
Sem že poskusila, ampak s semeni, ki sem jih prinesla iz tujine, ampak ne uspe.
Bamnja ime sem pa zasledila ravno v tej reviji.

Kaj sveže se pa ne da dobiti? Meni je bilo to tko super kako so jih pripravili.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?