|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 2.9.2009 10:02:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 rovarka, tole mora biti pa toooooolk hudo... reva mala, kak je to težko, ko taki majhni ne morejo razumet, da gre za začasno ločitev in da ji bo fajn... misliš, če bi našla kaj prvat, da bi bilo bolje? ja, če bi to bil babi servis Ne.. Veš kak je.. Midve sva res skoz skupaj. Še ati je redkokdaj sam z njo, ker če je že doma, smo skupaj, sam pa je nikamor ne odpelje.. Mislim, da jo je enkrat imel samo na našem dvorišču, ko sem jaz kuhala in enkrat, ko sem malo pospravljala Do zdaj sem jo 1x pustila pri mami za 2 uri, ko sem mogla it kupovat stvari za morje. Pa sej ne, da je drugače ne bi dala, ampak če že grem do mame, sem jaz tudi tam (ker je to 30 km od mojega doma) in se nimam kam dat.. Edino če grem v šoping na silo V glavnem, ni navajena biti sama s tujimi ljudmi. S poznanimi sploh ni problem... Pa skoz ima pozornost, v vrtcu pa je le samo ena izmed mnogih. Sej ko se bo navezala na kako vzgojiteljico bo po moje super, ampak zdaj pa otrok tam nima "nikogar", ki bi bil "njegov"... Aja, pa babice še vedno delajo, niso v pennziji, to ni edina vnukinja, tak da se tudi morejo malo delit
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 2.9.2009 10:04:04 >
|