|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 5.9.2009 21:42:27
|
|
|
|
Majuska
|
'čer drage moje, se na hitro javljam, ker sem precej utrujena od vožnje ... mi smo se vrnili kar danes, ker se je na Pagu vreme čist obrnilo, pihalo je k pr norcih, tako da smo na hitro spakirali in odrinili proti domu. Šli smo vmes na kosilo, na hitro po kruh in nato domov. Malček je bil vesel svoje postelje, se mi zdi. Imeli smo se pa krasno. Aleksander je ful užival, sploh ko je prišel na plažo s kamenčki, sploh ga ni bilo za spravit stran on bi lahko cele dneve španciral po plaži, namakal noge in se igral s kamenčki. Zanimivo je, da nikakor ni hotel v šlauf in v vodo, brez šlaufa bi šel pa povsod Apartma je bil lušten, smo imeli pogled na morje, do najbližje plaže smo imeli 20 m - mi smo sicer hodili malo bolj stran, ker je bilo več prostora. V naselju je bilo ful Slovencev in mislim, da nas je šla danes večina domov. Bilo je res luuuštno, imela sem čas za knjige in imela sem svojo urico miru zgodaj zjutraj, ko sem si črpala mleko in uživala ob pogledu na mirno morje. Res je bilo luštno, uživali smo 200 %. Slikce pa še pridejo. Kako ste se imele ve, drage julijke? IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka hej! eno vprašanje na hitro. Tia ima vročino 38,7... je možno, da je od cepljenja? kdaj so vaši dobili reakcije po cepljenju? danes je 10 dni od tega.. Bi mogla dobit v 48 urah, če bi? Hvala! Rovarka, pri cepljenju ob 1. letu (proti rdečkam in še nekaj zraven) je reakcija možna tudi po 14 dneh, tako je bilo pri nas. Imeli smo nekaj pikic in vročino. Prešlo je v 4 dneh.
|