|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 10.9.2009 6:45:27
|
|
|
|
Netta
|
jutro, kako kaj drage julijke? uf, vidim da mam spet precej za brat....pri nas je noro pestro, sploh ne najdem časa za net. ani se je odprl nov svet sedaj ko hodi in sva precej zunaj...jo držim kar za rokico in greva na sprehod, pa hodiva pol kilometra tudi po uro ali več, ker je treba vsak kamen prijet, rožico povohat, kužka pozdravit, si vse avtomobile ogledat pestro res, a tako lepo...pa ful veliko sva sedaj zunaj s še eno mamico ki ima dve meseca starejšega fantka, tak da ima moja ljubica že prvo simpatijo je pa postala malo izbirčna glede hrane, me občasno prav preseneča ko je prej tako lepo vse pojedla...ampak se ne sekiram preveč...sem ugotovila, da če kakšen obrok slabo je potem naslednjega zmaže v šusu vprašanje: ali v vrtcu sami jedo, z žlico mislim? in jih že dajejo na kahlico? metuljček - kako anja? se je že našla v vrtcu? aha berem naprej da je bolje HD - a imaš kakšne prijatelje na obali, sosede...ki bi ti v primeru bolezni prišli čuvat malo...saj to bi bilo res izjemoma ane, pa še vaje verjetno ne trajajo ves dan. mislim da se da vse, težko in veliko organizacije, ampak če so želiš delat šolo...go go... ksenci - saj bo...misli na trenutke ko bos držala v rokah papir diplomiranka Johnny - uffffffff, im in love šport - sem totalno mimo za take zadeve, ne gledam sploh, na velikooooo žalost mojega dragega, ki se vedno zgraža če kakšno mim udarim...npr. zadnjič sem rekla da je bil Maradona košarkaš sedaj sem pa rajši tiho zimska - za Lana rebeca - sem v skupini julijk na facebooku ampak skoraj nič gor...vsake toliko pridem mal slikce pošnofat neboglasnica - hihi, kak sem se nasmejala temule s pručko moja se mi pa vsede na knjigo ali časopis, ki jo berem, če hoče pozornost
|
|
|