|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 15.9.2009 12:54:34
|
|
|
|
sandrine
|
živjo po dolgem času... Hruška pri nas so tudi plenice in robčki v ceni (CE). Zraven moraš imeti samo za preobleči, flaške, dude,... Mi2 tudi začnema komaj zdaj z uvajanjem- v pet ali pon... upam, da ne bo prehudo Sicer smo pa imeli danes zobozdravnika- smo šli pokazati tiste 4 zobke, ki jih imamo No, čez pol leta imamo zopet, da jih zraste kaj več...sicer mi je bilo pa kul...no, take praktične stvari sva se menle. Aja, pa se lahka pohvalim, da se že 10 dni ne dojiva več joj, kak sem ponosna- sem misla, da bo fuuullll težje, pa je kr nekak šlo. Zdaj pa tudi prespi celo noč (upam, da nisem prehitro rekla), prej sva se pa dojila za zaspat, pa še 3x do jutra Mene je sicer 1teden ena jožica tak zabavala, da še spat nisem mogla (me je blo kr strah kakega mastitisa), ampak hvalabogu je to za nami Umpa kak sta kaj z Lukcem? kako terapije? že vidiš kakšne spremembe? nogico manj obrača? btw: kaj ti je pa za čeveljčke svetovala- kake trše z oporo? Celjanke mate kaj časa, bi se kaj dobile? Inigo se spravljamo tudi na Pikin festival, kdaj je najbolj pametno iti- zaključno soboto ali je takrat prevelika gužva? nč, grem se še mal učit
|
|
|