Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A katera ve, kdaj pride ven nova kolekcija barv (leto 2010) za avtosedeže Maxi-cosi? V kratkem bomo morali iti v nabavo novega avtosedeža pa ne vem, ali se splača še počakati (trgovka v BC mi je rekla, da pridejo enkrat oktobra, novembra)?
To tudi mene zanima,ga imamo namen kupiti in čakamo na nove.Ne rečem,da trenutni modeli niso lepi,ampak mi veliko pomeni da kupim nekaj kar mi je res všeč.
nove barve lahko že vidiš v baby centrovih katalogih, sem jih videla in so resnično lepi. ampak 50€ dražji. se splača pa mc cabriofix naročit pri recenku, kjer je ceneje cca 110€ (v BC je od 140-150€) lanska barva in prav tako easy base (dobiš za cca 220 € oboje). če bi bilo tudi kaj izboljšav iz varnostnega vidia bi se splačalo, če gre pa samo za barve je pa brezveze. tako da premislite...