Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

), pa čudno smrdi...no, drugače kot blato.
   ), pa čudno smrdi...no, drugače kot blato.  

, 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala.
 , 7600g in 68 cm. Uspešno je prestala drugo cepljenje, sploh se ni jokala. tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu.
  tudi tako pogosto cepijo? Pri 6.mesecih bo že trejič cepljena. Sem se pogovarjalo z eno mamico in naj bi bili tretjič cepljeni po dopolnjenem osmem mesecu. 

. Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji.
 . Ko jo dam v voziček se tak joče (prav ipično) in z nogami odriva, da me je ravno strah da se preobrne. In pol ko jo nosim, se veselo smeji.  Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam.
  Pa saj mi nebi bil jo problem nosit ampak me pol križ tak fejst boli, da se komaj premikam.  . Ma tudi Lija je ponavadi zaspala med 12 in 13uro, zdaj pa je začela še tu štrajkat in ko pol končno zaspi, spi cele pol ure,glih tolk da se najem
 . Ma tudi Lija je ponavadi zaspala med 12 in 13uro, zdaj pa je začela še tu štrajkat in ko pol končno zaspi, spi cele pol ure,glih tolk da se najem