Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

očitno ji je dopoldanski izlet koristil
    očitno ji je dopoldanski izlet koristil 
 . Prešnji teden bili starši na obali in smo malo z njimi pohajali, sedaj brat tukaj. Jutri gremo v Prekmurje malo naša kopališča oz. zdravilišča testirat, naslednjo soboto imamo poroko oz. smo na poroki, potem piknik... HB, da sem na porodniški, da imam toliko prostega časa
  . Prešnji teden bili starši na obali in smo malo z njimi pohajali, sedaj brat tukaj. Jutri gremo v Prekmurje malo naša kopališča oz. zdravilišča testirat, naslednjo soboto imamo poroko oz. smo na poroki, potem piknik... HB, da sem na porodniški, da imam toliko prostega časa  . Glede piknika kje se dobi informacije, če nimaš dosti časa za net in sproti čekirat, saj zdaj sem res na knap s časom. Upam, dabo kasneje več časa in bom lahko tudi kaj klepetala.
  . Glede piknika kje se dobi informacije, če nimaš dosti časa za net in sproti čekirat, saj zdaj sem res na knap s časom. Upam, dabo kasneje več časa in bom lahko tudi kaj klepetala.  in
   in  

a novo slikco si že poiskala?
    a novo slikco si že poiskala?  
   fancy
  fancy  sam mi se gremo pol vseen kopat, haha, spet bo lušno
  sam mi se gremo pol vseen kopat, haha, spet bo lušno