vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute mislite, da mi bojo v petek sprozili, kakor upam da bojo? pa se: obstajajo kake vaje alpa karkoli da se zacnes odpirat? malinov caj ze pijem, sex pa odpade se kaj? Ja, zna bit, da te bodo not obdržali. Mojo kolegico so tut, ker mali več ni pridobival na teži in ji čez 2 dni potem sprožili porod. Vsi ti čaji za odpiranje -to je bolj psihološko in močno dvomim, da kaj pomaga. No, nam je babca v materinski šoli rekla, da si lahko skuhaš seneni drobir al pa kamilce in lonec daš v školjko ter se potem vsedeš na školjko, da ti tista para not v rito buta (pa ne preveč, da te ne opeče ) in da naj bi to pripomoglo k mehčanju mat. vratu. Pa seks tudi ja (no, škoda, da pri tebi odpade )... Al pa vožnja po razrukanemu makadamu.... Bogve, če ni ravno to meni pomagalo, ker sem se pelala, potem zvečer pa dobila prve popadke . Me je pa res pošteno narukalo... Še od mojega babica je rekla,da mi ne bo kake popadke sprožilo, ker sem se pelala po taki cesti... In evo, isto noč, popadki. Kdo ve.
|