Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka No jaz sem ena ,ki se ne depilira,ne brije in ne šminka in se nimam za zanemarjeno,ampak za preprosto kmečko žensko,ki ji je škoda denarja za vse te lepotne pripomočke!Smo delavski in neizobražen sloj ,ki dela v tovarni na normo za 500€na mesec.So pa na ta račun moji otroci lepo oblečeni in obuti ,za njih vse,za mamico nič! Te ,ki ste šolane,delate v pisarnah ,v šolah ,opčinah in mestih javnega značaja v kontaktu z ljudmi,poslovnimi partnerji je pa nujno da ste u piko urejene,depilirane,pobrite,namazane,v kostimčkih,ampak za vse to imate tudi primerne plače,in seveda ste se za to tudi šolale in vas zato tudi spoštujem in pred vami imam tudi velik kompleks manjvrednosti!Opčudujem lepoto takih žensk,njihov krasen vonj,eleganco! Jaz pa žal tega nisem vajena,do mojega 10 leta še kopalnice nismo imel,umival smo se v lavorju!S 15 leti sem morala pa v službo,ker doma ni bilo denarja! Verjemte ,da jaz se ne bom za v tovarni in za tistega robota rihtala in šminkala ,saj tko oblečemo in obujemo tovarniško obleko!In po 8 urnem tekanju in dvigovanju teških bremen mi najbolj paše obut teniske in nase navleč trenerko v petah nebi mogla stat ,so noge preveč utrujene! Vem ,da sem predolga ,toda to je moje mnenje! Saj se ne rihtamo za druge no ja vsaj jaz ne,ker sem tudi doma.Ampak zase.
|