Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

mi pošteno zamuja, kar pomeni, da jo bom imela čez en mesec če nama vmes ne uspe nardit
  mi pošteno zamuja, kar pomeni, da jo bom imela čez en mesec če nama vmes ne uspe nardit  na proki in poročnem potovanju!
  na proki in poročnem potovanju!   

obrnili so se mi cigareti...zredila sm se za 3 kg, pogosti glavoboli...sm pomislla da sm noseča ker sem imela tipične znake, sam sm si rekla nemogoče, saj sem po prihodu iz morja prenehala z jemanjem tabletk in dobila tečko ampak simptomi pa še vedno niso izginili, le malo bolj blagi so...no ja če bi bila jest še enkrat na temu imam definitivno raj menstruacijo na morju, potrpim tiste tri dni ko imam močno, ko pa da bi še kdaj jemala te tabletke za prestavit
 obrnili so se mi cigareti...zredila sm se za 3 kg, pogosti glavoboli...sm pomislla da sm noseča ker sem imela tipične znake, sam sm si rekla nemogoče, saj sem po prihodu iz morja prenehala z jemanjem tabletk in dobila tečko ampak simptomi pa še vedno niso izginili, le malo bolj blagi so...no ja če bi bila jest še enkrat na temu imam definitivno raj menstruacijo na morju, potrpim tiste tri dni ko imam močno, ko pa da bi še kdaj jemala te tabletke za prestavit  ampak dvomim.
  ampak dvomim.