petrazg
|
Tanja - mi nismo pri hranjenju nič komplicirali. Včasih mi je ratalo doma kaj narest, velikokrat še nisem imela pripravljeno, ko se je gospod odločil da bo lače. Ker sva bila pa veliko zunaj, je bilo pa sploh veliko bolj praktično kakšno kašico na hitro odpret in popapcat. Boš videla, niso slabe te kašice, so prav njami. Boš videla, kako ti bo šlo... Plavanje - no, sem pravkar klicala v Atlantis... Termini za september so že vsi zasedeni, bodo pa v sredini septembra novi termini za mesec oktober. Otrok mora biti star najmanj 4 mesece in ne več kot 8 mesecev. Vadbe so ob 11, 12, 13, 16 v ponedeljek, sredo, petek. Vadijo z rumenimi obroči in ne s Fredovim, kar je po novi teoriji pediatrov bolj priporočljivo. V skupini je lahko 10 otrok, izjemoma 11, 12, če se mamice same zoorganizirajo in se s tem strinjajo. Cena je 105eur za 10 ur, po plavanju si lahko v bazenu še 2 uri. Če te kdaj na tečaj ni, lahko izkoristiš plavanje kakšen drug termin (ti ne propade). Na plavanje lahko gresta oba starša skupaj. Če same zoorganiziramo skupino dobimo še kakšen popust... DIF/ATLANTIS... Pri Anžetu smo bili v Atlantisu izredno zadovoljni, voda nikoli umazana, učitelj je bil super. Garderobe čiste in tople, blazine za previjat dojenčke, zunaj pa predprostor s bifejčkom, prijetno za ohladit otročke. Res nimam slabe besede za rečt, pa sem zelo občutljiva na takšne zadeve. O parkingu pa raje ne bi... pripelješ se skoraj do vrat v A. Naj katera še na DIF pokliče pa naj še kaj več info dobi. Midva bova šla, kjer bo družba Če bo Dif, bo pač Dif...
|