Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: priprava na porod-akupunktura 21.8.2009 13:07:06
sunprincess
nekaj časa nazaj se je govorilo, da naj bi tudi v LJ začel en zdravnik z njo? se ve že kaj več?
oprosti,ker sem izkoristila tvojo temo iz izkušenj ti zaenkrat še ne morem povedat, samo kolikor sem brala po internetu so zelo pozitivne izkušnje, tako da se bom jaz 100% odločila za to.
RE: priprava na porod-akupunktura 21.8.2009 14:11:57
Jančika_
Moja svakinja je bila pred obema porodoma na akupunkturi. Ne vem, kako dolgo bi rojevala brez nje, je bilo pa prvič zelo dolgo in drugič sicer hitreje kot prvič, a vseeno - dolgo.
RE: priprava na porod-akupunktura 21.8.2009 14:12:44
Goldy
Jaz tega žal nisem mogla izkusit, ker sem zadnji mesec preležala v bolnici... So pa 3 moje kolegice hodile na Dobrno, h dr. Ocvirkovi in so bile zadovoljne in tudi rodile v kratkem času in brez zelo velkih bolečin. Tudi moja G pravi, v 80% akupunktura pomaga k lažjemu in hitrejšemu porodu.
RE: priprava na porod-akupunktura 4.9.2009 9:54:41
Neni13
Jaz sem hodila na akupunkturo v Celje, v porodni sobi sem bila slabi 2 uri. Vse se je odvijalo presenetljivo hitro..Rodila 3,6 kg fantka.. Jaz sem verjela, da mi bo pomagala.. :) zdaj drugič grem definitivno spet na akupunkturo.