veselka
|
pupček jaz grem pa v četrtek v btc v hm pogledat, če imajo še kaj... na rudniku ni blo cifre kar mi je blo še ušeč... eh, bom pa prevelko kupla, če seveda bo. sem ji trenerkice (ta roza na filmčku) uzela 74 velikost, pa ji je čist lepo prou prek nexta sem ji pižamce, sem hotla 6-9, pa je blo sold out, pa sm kr 9-12 uzela, bo pa za dlje časa Mož ja Aurora fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul govori skoooooooooooos. meni vedno ko jo dojim, nardi pavzo in začne cele zgodbice govort. ko bi le vedla kaj pove. pa moji mami je tud neki razlagala v četrtek, ko sva se še tm ustavle. evo, zdele unim žvalem na ototku neki razlaga aja, pa dobro jutro pa še neki, Auroro sem zvečer spet v polsnu oddala v postlco in je spet zaspala brez pritoževanja . no, ponoč enkrat me je zbudila, se je neki razburjala v postli, pa js odšibam še na wc in pridem do nje... usta ji je raztegnl od ušesa do ušesa in je začela delat hehehe, hehehe, hehehe, pa z nogicami in rokicami brcat... no no, sej vem, vrjetn je bla ziza v oblačku
< Sporočilo je popravil veselka -- 5.12.2009 9:24:24 >