veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Hej, hej! Naš K. je po včerajšnjem cepljenju dobesedno prerojen: 1. včeraj je šel spat, pazite, ob 22. uri, spal do 4.17 (v posteljici), se podojil in spal še do 7.10 (spet v svoji posteljici); 2. že več kot eno uro se igra na igralnem otoku, napada opičin rep, in se intenzivno obrača na oba boka. 3. Prej se je s tako ihto zagnal na ribo, da se mu je skoraj uspelo obrniti z boka še na trebuh (no, ja bo še treba delat ) 4. Tuljenja že od včeraj popoldne nisem slišala. Skratka, kot bi ploščo obrnil. jap, cepljenje spremeni otroka jaz sem pa danestak zmatrana, da sem tečna in grem sama seb na živce ... pridem nazaj, ko se pomirim js nism opazla razlike ... no, pa sej ne bi hotla, da še bl joka čeprav, Aurora večinoma sploh ne joka več... ampak se pritožuje... dere se ko zmešana, pa pridm zravn, nobenih solzic nikjer... in dobim nasmeh. zdej pa jo moram zbudit. ker morva it. spi v postlcii ... no, taki občasni čudeži se dogajajo po cepljenju... hmmmmm šibamooooooo... tati bo 11.45 na brniku