JaLuca
|
Pozdravljene, sem imela prejšnji teden pestro, obe doma. Je prva imela prejšnji petek in soboto vročino, pa mrzlico, pa tarnala, da jo vse boli. Sva šle k P in da ima gripo, v glavnem se ji ni poslabšalo >(dobile Voltaren svečke), tako da nisva rabile iti nazaj, v nedeljo pa je bila že v svojem elementu. Bila pa je še cel teden doma, pa srednje tudi nisem vozila samo nje v vrtec. Drugače pa smo vsi štirje zdravi in nismo dobili nič od nje. čez teden dni se selimo, konec tedna pa me čaka veselo pucanje, potem pa samo škatle znosim oz. moj not, pa je, bom jih potem že naknadno razpakirala, samo da grem stran od tega plesnivega stanovanja, ker se mi spet vse ponovno pojavlja po stenah, pa sem imela poleti res generalko glede tega, pa očitno se ni nič obneslo. Upam, edino, da mi bodo internet hitro priklopili, če ne pa se bom na taščinega priklopila dolenjka, jaz sem tudi včeraj spekla kremšnite pa so sfalile, mi ni nobena ostala za danes. avtosedež - okrog 10 mesecev. mogoče pa vas moti, ker so zdaj bebice fejst oblečene s temi kombizončki in res zgleda, da jim je premajhno, pa ni, lupinice naj bi bile do enega leta oz. do 12 kg, saj moja.
|