JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika dolenjka, ni panike. dej rajš v soboto ali pa pondeljek na pošto, da mene bo poštar v soboto ob devetih pokonc vrgel ...ga kr za jaj#ca obesim (jah, tak grdo navado imajo pri nas) Ok, še rajš, ker bom otroke lahko descu "podtaknila" in šla sama med ljudi za pol ure Hvala ker si mi to omogočila ni za kej, upam samo, da se tulpek strinja ona že, samo spet bo mogla sodelavce nategni* sem šla danes v Celje, tak da je konec z nateg******* sodelavcev. In na srečo je bilo dete zlato, pridno, v avtu je spal, nazaj grede pa bedel in bil tiho.... tak da si bom upala še enkrat v Celje z njim. , to je tako kot pri nas, jaz oba vlačim s seboj kamorkoli grem, moj pa če je sam z obema ju še previje ne, ker ne more pa če gremo sami trije v trgovino, je Martin fuuul priden, če je moj zraven ... adijo pamet. pri nam enako, samo da vlačim tri okrog, če je ati zraven, pa se po trgovini lovijo.
|