Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
čeprav se še neki matram z dojenjem...ampak pustmo to.. je blo že preveč napisanga na to temo. 
....se mi tak dosti zdi...
jaz pa zaenkrat še ne znam misli brat
zmeri zalegel preizkušeno
spet v službo celo noč protestirala
. Ves teden je lepo spala od 21.00 do 7.00, danes je pa vse na ustaljenih tirih in upam, da kmalu pridemo nazaj na nov režim.
na vrhu glave je že luknja in to kar očitna, pa tudi na čelu ob straneh je vedno manj las.
. Zdej je trajala 15 dni in sploh ne takrat, ko bi mogla! Bom verjetno menjala, ker je moj obraz postal mozoj pri mozolju in jih imam več kot kadarkoli prej, celo v puberteti nisem imela tako zanič kože
, jah pa očitno je tudi pomanjkanje mleka povezano s KT. Sicer še vedno občasno spijem Lactogal (ko se spomnem) in ga je za odtenek več, a vseeno dodajam, ker je še lačna.