veselka
|
jutro, dons pa ne morem več spat. vsak dan ni problem do 10ih, dons pa... pa sem že nardila jutranje vaje, sem se nepreklicno odločla, da je treba začet delat kej na seb. sem sicer neki že učer zvečer začela, sam se je Aurora ravn takrat odločla. da bo sitnarla očiju v naročju in sem jo kaj hitro dobila nazaj menstruacija ja men ni nič več jasno. še zdej ne vem a je 2 tedna po končani čišči bla al ne in to 3x v roku 1 meseca, zdej pa že 2 meseca nič. tud sama sem se šla za foro polulat, ker bi test drugače neuporabljen marširu v smeti, rok uporabe je namreč bil 01/2010... na srečo me ni imelo kap zadet aja, moja dva sončka še spita. Aurora je zvečer sama zaspala. najprej je spala pri meni, pa je nisem hotla odnest, ker je ful premal pojedla... se mi zdi, da iz dneva v dan manj je - AM, da ne bo pomote. pol se je končno vdala flaši, spila je celih 60 ml AM, sam pol je hotla pa lumpat in ker je bla ura že skor 11 zvečer, sem jo lepo popokala v postlco, ji prižgala zvezdico (ene 3x sicer), je še neki igrače premikala po postli, ampak na koncu zaspala in še kr spi ok, nč več